UTSTÄLLARINFORMATION

Utställarinformation Geodesidagarna 2020

Tisdag 11/2
Mässan öppnar klockan 13.00, parallellt med detta så startar föredragen enl. sep. program

En nyhet är att ni som utställare får möjlighet att mellan 13.00-17.30, bjuda in era kunder och samarbetspartners att kostnadsfritt besöka mässan. Föranmälan krävs via länk som skickas ut till er senare, som ni skickar med i er inbjudan till de ni vill bjuda in.
Vi kommer även att bjuda in skolor och utbildningar till denna eftermiddag samt även på torsdag förmiddag.
Med denna nyhet så hoppas vi att ni alla utställare är med och engagerar er för att få folk till utställningen. Det fria inträdet gäller fram till 17.30, det kommer att finnas möjlighet att köpa till en mingelbiljett till era inbjudna gäster om ni så önskar.

Klockan 18.00 startar mingelkvällen med mat, dryck, mingel och tävling, precis som vanligt sker detta i samma lokal. Detta gäller för utställare och deltagare som betalat för något av konferenspaketen. Mässan stänger 21.00.

Onsdag 12/2
Mässans öppettider är 08.00-18.00, kaffepauser och lunch sker i mässan.
Föredragen pågår under dagen i olika spår enl. separata program.
Fördrink klockan 19.00 och sedan 3-rätters middag med underhållning på kvällen.

Torsdag 13/2
Mässans öppettider är 08.30-11.00. Precis som på tisdagen så har ni här möjlighet att kostnadsfritt bjuda in kunder och samarbetspartners till mässan.
För övriga deltagare så pågår föredragen under samma tid i parallella sessioner.

Speakers Corner
Som utställare så får ni en möjlighet som ni inte ska missa, att hålla en exklusiv presentation och föredrag i Speakers Corner (TV-skärm finns på plats). Ni föranmäler en rubrik, som vi lägger in i programmet på c:a 15min.

VAD INGÅR I MONTERPRISET?

I båda monteralternativen ingår:
1 bord, 2 stolar, ström framdraget till montern samt deltagande i konferensen för 1 person (samtliga måltider samt galamiddag onsdag kväll)

WiFi finns i lokalen.

MONTERALTERNATIV 1

10m²
Pris: 15 000 kr exkl. moms

MONTERALTERNATIV 2

20 m²
Pris: 20 000 kr exkl. moms