ANMÄLAN & INFORMATION

När: 4–6 oktober 2022

Var: Scandic Infra City i Upplands-Väsby

Nyhet:

I år är tisdagen den 4:e är en utbildningsdag och sedan är det mässa den 5-6:e (ons-tors). Det blir två heldagar med mässa i kombination med workshops, seminarier och föreläsningar. På onsdagskvällen är det som vanligt mingel och middag med underhållning.

Här kommer ni att träffa branschens ledande leverantörer, se och prova nya produkter, programvaror, konsulttjänster, tillbehör mm.

Arbetet med programmet är i full gång och redan nu finns ett urval av föreläsningar på vår hemsida. Där kommer vi löpande att presentera nya utställare, föreläsningar och utbildningar!

Geodesidagarna är en mässa kombinerad med intressanta föredrag, seminarier och workshops för företag och verksamma inom mätbranschen.

Eventet är den naturliga mötesplatsen i branschen och här träffar besökarna kollegor, samarbetspartners och leverantörer!

För mer information besök vår hemsida på www.geodesidagarna.se som uppdateras löpande.

Jag vill säkra min plats direkt, för detta vill jag inte missa!

Fullpass:

2 dgr: 5 000 SEK/pers.
Mässentrè, tillgång till samtliga seminarier.
Måltider enl. följande:
Ons: Fm-fika, lunch, em-fika, AW, 3-rätters middag inkl. dryckespkt. samt underhållning.
Tors: Fm-fika, lunch, em-fika

 Dagpass Onsdag:

3 600 SEK/pers.
Mässentré, tillgång till samtliga seminarier, fm-fika, lunch, em-fika, AW, 3-rätters middag inkl. dryckespkt. samt underhållning.

 Dagspass Torsdag:

2 800 SEK/pers.
Mässentré, tillgång till samtliga seminarier, fm-fika, lunch, em-fika

 Grupprabatt:

Är ni fler än 10 deltagare från samma företag (vid samma bokningstillfälle) erhåller ni 20% i rabatt, maila då er bokning till kontakt@geodesidagarna.com

 Deltagaravgiften faktureras efter anmälan.

 Logi bokar ni på egen hand via hemsidan www.scandichotels.com/infracity eller via deras centrala rumsbokning 08-51734400

 Använd bokningskod BGEO031022 för avtalspriser!